Despre noi Solutii IT Servicii IT Portofoliu Contact
Solutii IT - Servicii IT
Din ce in ce mai des utilizate pentru accesul la Internet sau inter-conectarea unor departamente aflate in locatii diferite, solutiile Wireless reprezinta atat o solutie ieftina si performanta, cat si o solutie comoda si rapida ca timp de instalare.

Pe langa avantajul unei conexiuni permanente, retelele Wireless (atat W-MAN cat si W-LAN) asigura un dinamism foarte bun al retelelor de comunicatii de date, echipamentele wireless fiind foarte usor de mutat in cazul schimbarii sediului firmei dumneavoastra.


Solutii Wireless
- Solutiile Wireless D&T Net Computers & Service reprezinta o modalitate foarte ieftina de a beneficia de o legatura wireless fara nici un efort din partea dumneavoastra. Oferim solutii la cheie (proiectarea conexiunii, furnizarea de echipamente, instalarea, configurarea si testarea conexiunii) la cele mai mici preturi si la cea mai buna calitate.
- Solutiile Wireless D&T Net Computers & Service respecta standardul IEEE 802.11b, care asigura viteze de transfer de pana la 11Mbps, full-duplex intre elementele wireless conectate, precum si standardul IEEE 802.11G, care asigura viteze de transfer de pana la 54Mbps. Echipamentele care sunt utilizate apartin celor mai buni producatori in domeniu, cum ar fi Cisco sau CISCO-Linksys (Linksys fiind achizitionata de catre CISCO din 18-03-2003).
- Solutiile D&T Net Computers & Service sunt personalizate dupa necesitatile si particularitatile retelei dumneavoastra, specialistii nostri instaland si configurand echipamentele de retea wireless astfel incat in cadrul conexiunii sa fie intarzieri si erori minime.
- Prin solutiile wireless D&T Net Computers & Service se asigura viteze mari de transfer ale datelor, iar reteaua fara fir poate servi ca suport pentru alte tipuri de aplicatii (VoIP, VPN, Internet, etc).

Compania noastra ofera atat solutii punct-la-punct (point-to-point) cat si solutii punct-la-multipunct (point-to-multipoint), toate in banda de frecvente libera de 2.4GHz, utilizand standardele IEEE 802.11b si IEEE 802.11g.


Cablare structurata voce-date

Proiectari si implementari cablari structurate
- Firma D&T Net Computers & Service ofera proiectare, instalare, testare si certificare in cablari structurate, atat pe cupru cat si pe fibra optica.
- Firma D&T Net Computers & Service utilizeaza, in cadrul cablarilor structurate voce/date, standardele EIA/TIA 568B si EIA/TIA 569 pentru cresterea performantelor retelelor de categoria Cat5, Cat6 si Cat7.

Testare si Certificare Retele LAN
Avand in dotare cel mai performant echipament de pe piata pentru testarea si certificarea performantelor cablarilor structurate pe cupru, DTX 1800, un produs al companiei Fluke Inc, USA. Firma noastra pune la dispozitia partenerilor si clientilor sai serviciul de testarea si certificarea performantelor pentru cupru si fibra optica.

Testerul de certificare Fluke DTX-1800 este disponibil pentru inchiriere pentru certificari cupru si fibra optica

Produse pentru cablari structurate
D&T Net Computers & Service ofera clientilor sai o gama completa de produse pasive destinate retelelor LAN:
- Dulap de comunicatie de 19" (orice inaltime)
- Patch-panel (organizator de cablu)
- Canal de cablu (plinta)
- Prize voce/date Cat5, patch-cords UTP,cablu UTP Cat5, etc.
Copyright © 2006 D&T Net Computers
Prima pagina | Contact | Calculatoare | Sudura fibra optica | Cabluri electrice